kläderna miley & andra vill ha

POSTED 2012-02-20
                DIREKTLÄNK

 från

Miley Cyrus till Vanessa Hudgens, det finns så många edgy och chict stjärnor som antagligen inte kan vänta på att få sina händer på hösten 2012 kläder!

Alice + Olivia presentation under New York Fashion Week är alltid mer som en fest än en modevisning - och vibe alltid går så bra med Stacey Bendet Cool kläder som är också helt bärbar. För Fall 2012, insamlingssystemen blandade kvinnliga bitar med en liten kant, som att kasta en krympt skinnjacka över en cocktail klänning till ett enkelt kall ensemble - kommer och vi är säkra att massa celeb fans som älskar att bära Alice + olivia särskilt vara glada med den senaste kollektionen!

Från Vanessa Hudgens till Miley Cyrus, Ashley Tisdale och Jenner flickorna, ser jag ett gäng av unga Hollywood arbeta här samlingen - både på röda mattan och i deras dag till dag liv. Den mörka kollektionen är definitivt ett avsteg från de ljusa sorbet nyanser och färg-blockerande vi såg under våren, men det är fortfarande kvar i överensstämmelse med ansträngning sval, feminina vibe som gör upp varumärket.

postat av feffe

jag älskar  miley,ashley & vanessa och deras stilar fast de kläderna är inte så fina :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback