median är desperat att förstöra miam!

POSTED 2012-04-09
                DIREKTLÄNK
Miley Cyrus har "småaktig svartsjuka" av pojkvän Liam Hemsworth som "tar över hennes liv", hävdar In TouchDen tabloid säger skådespelerskan agerar ut efter Hunger Games förhöjda Hemsworth profil, enligt uppgift "inriktade på att stjäla rampljuset med sin bad-girl beteende."

"Hon är villig att göra vad som helst för uppmärksamhet,förklarar en så kallad "insider" för tidningensom åberopar en förment "topless foto" av Cyrus tagen vid en privat fest är ett bevis på hennes skamlösa enhet för publicitet. Som In Touch förklarar: "Miley ser Liam karriär förmörka sin egen - när i början av deras förhållande höll hon hela stjärnanmakt."

Förutom den incidenten (som InTouchh inte bry sig om att stödja med någon faktiskt bevis), är tabloiden misstänksam mot hennes hälsa regim. Hon är "blir besatt avträningen", skriver tidningenbisarrt att behandla det som ett annat exempel på Cyrus "agerar ut." Men Cyrus '"oregerliga beteende" kunde "få Liam att försvinna", varnartabloidciterar en "PALsom säger som Hemsworth är att kolla in Hollywood "Bachelorkuddar."

En annan In Touch källan summerar Cyrus sinnesstämning: "Hon känns som ett totalt misslyckande." Om den "totala misslyckande" här är helt och hållet tabloid-talet.

Enligt In Touch: s "logik", en superstjärna som Cyrus är "visar hon hennes bröst" för att generera mer surr än Hunger Games - och att både överträffa och hålla kvar liam.

Huh?
Hon har också förmodligen kommer alla "bad girl" av ... träning.
ÅterigenHuh?
Källor nära både Cyrus och Hemsworth skrattade bort In Touch berättelsen berättaGossip Cop de två är lika glada och nöjda som någonsin.

Det börjar se ut som tabloid är en som går överbord i sin desperation att hitta något fel Cyrus och Hemsworth förhållande.
postat av feffe
Rent av patetiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback