miley&ziggy

POSTED 2012-03-26
                DIREKTLÄNK
Miley Cyrus är en stolt mamma .... till hennes hund Ziggy är hennes söta bulldog som hon avgudar, som hon in i Dog Whisper akaCesar Millan s Bulldog of theYeartävlingen. Miley förstås twittrade hennes inlägg om vad som gör Ziggy så speciell.Hon hade några allvarliga skryta om den söta valpenHär är hennes tweets omtävlingen om hennes nyfunna kärlek, Ziggy.

@ cesarmillan Eftersom hon ger dig en "pound det" när du kommer in i huset och hon är densötaste hunden i världen!

Hon twittrade dessutom en bild på Ziggy som kommer att smälta ditt hjärta. Det är klartattförstå varför Miley känner sin hund passning är tävlingen titeln. Ziggy är en sötnosochvet hur man vinner människor över. Titta bara på de stora ögon! Mileysureknowshur pick'em och hon tog en söt en bra. Jag hoppas att Ziggy vinner, elleråtminstoneräknas som ett hedersomnämnande. När allt kan en kändis hund görunderverk förCesar karriär i mer än ett sätt.

Tror du Ziggy är en stjärna i sin egen rättJag gör! Hur kunde hon inte när hon är endarlinghund som råkar ägas av en de största stjärnorna? Jag hoppas att vi kommer att fåse mer av Ziggy eftersom tiden gårNu när hon visade henne kommer det att blisvårt förhenne att inte ge upp och visar Ziggy av ännu mer. Jag vet inte om Miley vetvilken typ avkan hon öppnadeZiggy kan avsluta med hennes egna sidor fläkt Twitteröver tiden. Att jagkan se händer säkert.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback