RYKTE: Miley&Selena ska posa för playboy?

POSTED 2012-01-14
                DIREKTLÄNK


Miley Cyrus och Selena Gomez kan snart följa i fotspåren av en annanDisney-stjärna, Lindsay Lohan, somposerar naken för Playboy magazine.Det är omherrtidningen och många andra få sina önskningar beviljade.

Vill ha Miley och Selena naken i en Playboy fråga sälja? Du satsar det skulle. Skulle dessaBarely Legal stjärnor pose naken om?Det är en annan historia. Vanligtvis får man inte se dessa stjärnor naken, om det finns någon form av läckta bilder mobiltelefonbeläggningsarbeten online.Som kan ändra. En färsk rapport från AOL: s musik blogg avslöjar smaskiga detaljer omPlayboygrunder:

"De tror att det skulle vara en stor kupp, om än osannolikt," en insider säger till den brittiskaMAG, Now Magazine. "Men eftersomMileys marijuana kontrovers gav henne lite dålig flickakant, hoppas de att övertyga hennes team att det är dags att dike det sundaimage och prova något nytt."

Lindsay Lohan, 25 år, dök upp i Playboy januari / februari 2012 frågan, poserar naken i enMarilyn Monroe tema illustrerad. Det var en stor kupp för Playboy som Hugh Hefner twittradedet var att bryta försäljningsrekord. Om någon Miley Cyrus och Selena Gomezbara allt förmännens MAG, förväntar de försäljningsrekord för att skjuta genom stratosfären.

Men som sagt, Gomez och Cyrus är "Barely Legal", som de är båda 19 års ålder. Så det ärsvårt att förstå att de skulle gå för detta erbjudande, som enligt uppgift $ 2.000.000 vardera.Pengar är bra, men båda är fortfarande unga i karriären och livet. De har varmusik, film, tv och erbjudanden godkännande att satsa på. Playboy kanske vill överväga att öka sina erbjudandenmot dessa unga flickor, om denna historia är faktiskt sann.

Som sagt, om en av dem, kanske Miley Cyrus, bör gå till egensinniga väg att Lindsay Lohangjorde, pengar och "exponering"kan bli ett problem. En mycket, mycket lyckad försäljning avfrågan, för Mr Hugh Hefner och Playboy

Tror inte på det eftersom de frågat henne förut och hon tackat nej.

postat av feffe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback