Miley nästa album kommer vara country?

POSTED 2012-01-29
                DIREKTLÄNK



Miley Cyrus har haft stora framgångar i musikbranschen - från hennes Disney Channel "Hannah Montana" låtar till albumen hon har släppt på egen hand. Miley musik verkar ha gemensamt är en aspekt av pop, men pop något Miley kommer att hålla på med?

 Miley har gjort klart i det förflutna som hon inte är ett fan av hennes nummer ett låt, "Party i USA." Faktum är att hon ogillar det mycket. Miley tenderar att gilla musik som har mer betydelse, och hon är en fantastisk country artist. Så, betyder det att Miley nästa album kommer avviker från pop och vara full på country?

 Miley har precis släppt en cover på Bob Dylans låt "You’re Gonna Make Me Lonesome When You Go." Låten är så långt från popmusik som man kan komma, och Miley fans har inte bara anammat låten, men de har gett Miley mycket mer komplimanger än hon normalt får på hennes spår när de släpper. Detta gör så vi inser att hennes fans kommer att följa henne oavsett vilken genre av musik hon har. Vi tycker att hon är bäst på countrymusik, och kanske detta kommer att leda henne att följa i hennes far Billy Ray Cyrus fotspår och släpper ett country album.

postat av feffe

jag tycker det inte spelar någon roll vilken musik stil hennes album ska vara,
vad tycker ni pop eller country?:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback