miley vann bäst klädd!!:)

POSTED 2012-04-06
                DIREKTLÄNK
Vid 19 verkar Miley Cyrus alla vuxna, särskilttydligt i hennes senaste tillät man kläder val. Med detta i åtanke var världsberömda talanger plockassom bäst klädda i Fashion Police i helgen för henne Peachy Keen look.Och det är en bokstavlig beskrivning, eftersom Miley bar en persikofärgade Jenny Packhamklänning till en stor händelse i Phoenix. Tillfälletkallades Muhammad Alis Celebrity Fight Night och deltog även Tish Cyrus och stjärnan pojkvän, Liam Hemsworth.
EUnderhållning visar påpekade att för händelsenhade den yngre Cyrus valt en Jenny Packhamklänning från hennes våren 2012 kollektion. Det var en flödande flera som hade en på look trendmulle med en kort front och en till-golv tillbaka.Sångaren och skådespelerskan hade naknaChristian Louboutin peep-toe klackar och pryddsig i guld smycken.

Medan klänningen var centrum föruppmärksamheten på Fashion Policeså varMiley nya frisyrsom George Kotsiopoulos sadehan hoppats på under en lång tid. Han sade att det kanske Miley hade anställt en ny stylist, menKelly Osbourne, som är en vän av Cyrussköt ner sedan personen i fråga som berättade för henneför ett tag sedan att hon ville blond igen. Och hon gjorde det.

Samtidigt konstaterade Giuliana Rancic att ävenbära denna designer klänning, visade dennakändis väldigt tonade armar. Denna detalj-orienterad domare kommenterade, "Det är uppenbart att hon har tränat."

Och sedan, som vanligtinstämde Joan Rivers in med ett olämpligt skämt, sade: "Hon gjorde sig av med allt det hillbilly saker. Hon har en designerklänning, hon har en elegant frisyroch hon är intedejtar hennes kusin längre så hon har kommitlångt. "

Och medan udda uttalande kom några fnittrar och mer stönanden, var Miley Cyrus senare döpt bäst klädda Fashion Police för henne JennyPackham klänning
postat av feffe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback