10 sätt att må bra april från miley

POSTED 2012-04-06
                DIREKTLÄNK
Miley Cyrus och hennes vänner på Youth Service America är redo för Global Youth Service Day, April 20-22, då miljontals barn runt om i världen firar barn makt genom ungdomstjänst. För att gå Miley och få Ur bra på, här är några tjänster evenemang, idéer och inspiration.

1. Global Youth Service Day är april 20-22. Sätt på genom att Miley vänner på YSA är Global Youth Service Day en världsomspännande tjänst initiativ
för att fira den enastående ungdomar som hjälper frivilligt sin tid året runt.Gå över en miljon barn i ungdomstjänst i helgen och bättre din kommun.

2. Vet fortfarande inte hur man kan hjälpa ut under GYSD? H20 for Life är att sätta ihop en promenad för vatten. Du kan ordna en 5K promenad på din skola, grupp eller samhälle att samla in pengar till en skola i ett utvecklingsland som desperat behöver vatten!

3. Behöver du hjälp med att hitta ett projekt i ditt område för att delta i Global Youth Service Day?Kolla in GYSD kartan och se var barnen får sin goda på alla över hela världen. För att registrera ditt eget projekt, gå till gysd.org!

4. April 22 är Earth Day. Hitta tid under dagen för att plocka upp skräp, plantera ett träd eller spara vatten för att hjälpa vår planet.

5. Den här månaden är barnen över hela världen gå samman för att göra skillnad genom att plantera ett samhälle trädgård, eller hålla ett rättvist att öka medvetenheten om barnfetma.Behöver du bli inspirerad? Kolla in idéer sidan för Global Youth Service Day för stora tips om hur att gå med i rörelsen ungdomstjänst och delta i GYSD.

6. World Malaria Day är 25 april. Förhindra denna sjukdom som plågar världen och åstadkomma 53 länder runt om i världen. Gå med i orsaken och berätta för en vän, granne eller förälder om denna sjukdom. Tillsammans kan vi arbeta för att eliminera malaria.

7. Titta på den här sköna videon YSA ungdom inrättats för att ta reda på varför du bör gå Miley och YSA på Global Youth Service Day.

8. April 22 är J-Servera, när över 10.000 tonåringar kommer tillsammans för att göra en skillnad i sina samhällen. Hjälp dem att påverka genom att delta i ett område försköning eller bevara ett djur livsmiljö i ditt grannskap.

9. The Great American Bake Sale National Challenge Weekend kommer att äga rum helgen den Global Youth tjänst som hjälper hunger slutet barndom. Håll en baka försäljning i ditt område och donera intäkterna till lokala mat banker. Håll utkik efter YSA s Sodexo Foundation för mer hur du kan få ett slut på barndomen hunger.

10. Kolla in YSA s fantastiska partner händelser för Global Youth Service Day och hitta något som du brinner för att göra en skillnad, Oavsett om sport eller videospel, musik och vetenskap, det finns något för alla och varje räknas lite när förändra världen.
postat av feffe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback